logo_groot.gif

Frerotech bv: ”specialisten in frezen”, dat is ons motto. Freestechnisch hebben wij geen beperkingen.
Past het in de machine?  Is het freesbaar ? Frerotech bv!!

Met ons geavanceerde CNC machinepark, bestaande uit 6 bewerkingscentra van het Duitse merk Hermle, 3- en 5-assers, waarbij een robot handelingssysteem wordt toegepast, zijn wij in staat om prototypes, enkel stuks maar tevens ook kleine en middelgrote series te vervaardigen.

Betreffende het vervaardigen van hoogwaardige mechanical parts hebben wij de ondersteuning van een geklimatiseerde meetruimte met een CNC aangestuurde, 5-assige, Mitutoyo meetmachine.

specialisten_in_frezen.gif

Onze klanten bevinden zich in verschillende bedrijfsdisciplines. Waaronder: Mechatronica, automotive, food, semi conductor, lucht- en ruimtevaart, medisch, art en design.

Frerotech bv. heeft veel ervaring in het ontwerpen, engineeren en bouwen van matrijzen in diverse disciplines. Denk hierbij aan injectie matrijzen voor de kunststof industrie, maar denk ook aan transfer en compressie matrijzen voor rubber en siliconen producten.

Bijzondere expertise heeft frerotech in het ontwerpen en bouwen van thermo form matrijzen. Onze knowhow hierin heeft inmiddels al een historie van ruim 20 jaar. De door ons gebouwde matrijzen en stansgereedschappen (moulds and Trimtools) worden wereldwijd ingezet en gewaardeerd.